Vloerbescherming Floorfriendly

>
>
Vloerbescherming Floorfriendly

Met FloorFriendly beschermt u uw vloer tegen krassen van meubels.  

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. 

Op http://www.floorfriendly.nl/  vind u wel geschikte doppen voor uw vloer.

Actie: als u via Klavertje 4  bij Floorfriendly een bestelling plaatst krijgt u direct 5% korting door de volgende kortingscode te gebruiken: W3542#


Ga naar de website http://www.floorfriendly.nl/ en selecteer daar het juiste vloerbeschermingsprodukt. Vul bij het afrekenen onze kortingscode W3542# in, waarna de 5% korting wordt verrekend.

Herkenbare problemen:

– plaatselijke slijtage van de vloer

– moeilijk te herstellen krassen en deuken

– stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift

– plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer

– bestaande doppen zijn versleten

Met de juiste dop of glijder voorzien van vilt of Teflon onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau.

De juiste bescherming onder uw meubels, eenvoudig te doen!

Floorfriendly heeft een uitgebreid assortiment van vloervriendelijke doppen, glijders en wielen geschikt voor veel verschillende poten en onderstellen. Op de site is rekening gehouden met het bepalen van de juiste bestelmaat door gebruik te maken van twee speciale linealen die kunnen worden uitgeprint. Floorfriendly levert in bijna alle denkbare maten voor nagenoeg alle modellen.

In 5 stappen lost u op een simpele manier een vaak terugkerend probleem op.
Actie: als u via Klavertje 4 bij Floorfriendly een bestelling plaatst krijgt u direct 5% korting door de volgende kortingscode te gebruiken: W3542#

floorfriendly

Bekijk ons aanbod