Gordijnen en vouwgordijnen

>
>
Gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen of vouwgordijnen zijn een bepalend element in uw woning. De keuze van de juiste stof is hier heel belangrijk, waarbij de samenstelling van de stof, weefstructuur, patroon en kleur zeer bepalend zijn. Deze elementen vormen de basis van uw gordijn.
Een goed gekozen gordijnstof bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling en sfeer van uw interieur. Een linnen gordijn heeft een nonchalant chique uitstraling, terwijl een glanzend gordijn een stijlvolle chique uitstraling geeft. Wil je daarbij ook nog voor een patroon kiezen, is het van belang dat je wel het patroon kiest dat past in je interieur.
Ook de samenstelling van de stof is van groot belang. De ene stof valt soepeler dan de andere, waarbij de ene weer wel en de andere weer niet is geschikt als vouwgordijn.


Daarnaast leveren wij ook vouwgordijnen van het merk Zonnelux. Bezoek www.zonnelux.nl en ga naar de webshop. Je kan dan je eigen vouwgordijn samenstellen in de door jouw gekozen stof in de maten die je zelf opgeeft. Je krijgt dan een idee wat er allemaal mogelijk is.

Uiteraard komen wij alle gordijnen zelf opmeten en ophangen!

Wij geven u in al die keuzes graag advies, waarbij u uiteindelijk een passend gordijn krijgt in uw interieur!

Bekijk ons aanbod