Houten jaloezieën en shutters

>
>
Houten jaloezieën en shutters

Wordt het een houten jaloezie of een shutter? Beide produkten hebben veel overeenkomsten, maar zijn toch totaal verschillend:
Houten jaloezieën kunnen worden geleverd in verschillende lamelbreedten en in heel veel kleuren, van mat tot hoogglans. Ook kan je kiezen in ladderkoord of ladderband, die laatste ook weer in veel kleuren. En dan heb je nog de mogelijkheid in de traditionele uitvoering of in de retro stijl. Heel veel mogelijkheden, zeer fraaie uitstraling en weinig beperkingen met plaatsen.

Shutters zijn te leveren in verschillenden modellen met 4 lamelbreedten en eveneens in heel veel kleuren, tot iedere Ral kleur aan toe. De shutters worden vervaardigd uit massieve houtsoorten, zoals Lindenhout. Dit hout staat garant voor een zeer degelijk produkt, in tegenstelling tot mdf of ecowood mdf. Ook in de bediening zijn er verschillende mogelijkheden. Ook voor shutters dus heel veel mogelijkheden, zeer fraaie uitstraling en soms enige beperking met plaatsen.

Zowel de houten jaloezieën als de shutters worden door ons gemeten en geplaatst. Wil je weten wat er allemaal te leveren is en wat de mogelijkheden zijn, ga dan naar www.zonnelux.nl en bezoek de websop. Je kan dan je eigen jaloezie of shutters samen stellen in je eigen raam of deuropening, maar je mag natuurlijk ook gewoon met ons contact opnemen!

Bekijk ons aanbod