Interieuradvies

>
>
Interieuradvies

Een interieur waarin jij jezelf thuis voelt. Dat is het uitgangspunt voor ons interieuradvies. Dat houdt dus in dat er geen twee dezelfde interieurs zijn, want iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Aan ons de taak om samen met de klant te komen tot een interieur dat een harmonie vormt, qua stijl en kleur met degenen die in de ruimte wonen. De woning of de betreffende ruimte zijn tezamen met de bewoners de basis van het interieuradvies. Van daar uit wordt het interieur samen gesteld met bijpassende meubels, stoffen, verlichting en accessoires, in combinatie met uw persoonlijke bestaande meubelstukken. Daarbij wordt natuurlijk ook weer rekening gehouden de wensen van de klant, stofstructuren en kleuren.

Ook een kleurenadvies en verlichtingsplan en het toepassen van de juiste decoraties maken deel uit van ons interieuradvies. De metamorfose van uw huis resulteert uiteindelijk in een huis waar het heerlijk thuis komen is!

Daarnaast kunnen je ook van dienst zijn in verkoopstyling als je maar geen koper krijgt voor je te verkopen huis. Dat betekend niet dat je hele huis opnieuw moet worden ingericht, maar dat het alleen anders moet worden ingericht. Het is veelal zelfs een kwestie van weglaten en ruimte creëren. In een advies van een paar uur krijgt uw woning een metamorfose, zodat het meer geïnteresseerden tot gevolg heeft.

Bekijk ons aanbod