Lloyd Loom meubelen

>
>
Lloyd Loom meubelen

Het legendarische Lloyd loom bestaat uit een metaaldraad met omwikkeld kraftpapier. Op een weefgetouw wordt dit verwerkt tot het typische Lloyd Loom weefsel. IJzersterk en zonder scherpe uiteinden zoals bij riet. Iedere stoel wordt door vakmensen met de hand gemaakt.

Het gerenommeerde merk “Vincent Sheppard” Lloyd loom heeft een uitgebreide collectie dining chairs en lounge chairs, te leveren in 28 kleuren. Naast de klassieke stoelen is er een moderne lijn opgezet, gebaseerd op model “Joe” dat al langer tijd mee loopt. De nieuwe modellen “Jack” en “Lilly” vormen een mooie aanvulling op het assortiment. Deze modellen zijn te leveren met een houten “oak” onderstel, maar ook in zwart metaal en shiny of mat roestvrijstaal. Kom de verschillen bij ons bekijken in de winkel.

Daarnaast heeft Vincent Sheppard een schitterende outdoor collectie, te leveren in diverse kleuren outdoor lak. Daarnaast is er een weerbestendige collectie outdoor meubelen van wicker in de kleuren mocca en old lace. Dat wordt dus comfortabel genieten in de buitenlucht!

Bekijk ons aanbod