Verlichting

Verlichting in je woning is zeer bepalend voor de sfeer van je interieur. Het maken van een lichtplan zal veelal erg verlichtend werken. In de ene ruimte of gedeelte van een kamer wil je heel andere licht hebben dan in de andere hoek. Soms wil je gebruik maken van goed licht om een boek te lezen. Die lamp gebruik je meestal weer niet als je verlichting gebruikt in combinatie met kaarslicht voor een gezellige sfeer.

De lichtsterkte is belangrijk voor het doel van de verlichting. Daarna komt de keuze in de uitvoering van de lamp. Een staande lamp, tafellamp of wandverlichting. Wordt het een strakke moderne lamp of juist een landelijk klassieke lamp van een oude pot of kruik. 

In onze winkel hebben we verschillende lampen op voorraad in diverse uitvoeringen. Ook hebben we schilderij verlichting voor het aan lichten van uw kunstwerken. Daarnaast kunnen we lampen leveren uit de zeer grote collecties van onze leveranciers. Een lamp kan eventueel ook worden gemaakt van een oude pot bij ons in de winkel.

Bekijk ons aanbod